Skip to content

Sala La Fornal, la naturalesa de la carn

La Sala la Fornal ha presentat la programació prevista per als mesos de febrer i març que, ben atapeïda, tendrà com a plat fort el grup revelació Lemon Emigrants, d’una gran frescor que interpreta temes de fusió entre el jazz i el funk, tant en temes originals, com en versions d’alguns estàndards. Aquest concert, el primer que fa el grup a l’illa de Mallorca serà el dissabte 11 a les 20h.

El monòleg Dolça Sodoma Meva, dirigida per Sergi Marí, director de Lucrècia, i interpretada per Enka Alonso, serà el 5 de març al voltant del dia de la dona. Estrenen a Mallorca després d’haver rebut una excel·lent crítica a l’espai Brossa de Barcelona el passat mes de novembre, un dels espais més exigents del teatre català. Una estàtua de sal, després de molt temps, torna a la vida. És la única supervivent de Sodoma. Ella recorda i ens relata com van ser els últims dies de la seva dolça ciutat perduda i destruïda. I el seu testimoni tot ho capgira. Capgira la història: Jhavé destruí les pecaminoses ciutats de Sodoma i Gomorra que ofenien el creador amb el pecat contra natura. Els emissaris de Déu se’n portaren el pietós Lot i la seva dona fora de la ciutat abans de ser destruïda, posant com a condició que no mirin enrere. En la fugida, però, la dona realitzà el gest prohibit i fou castigada i convertida en estàtua de sal per sempre més.

Completen la programació Contes de l’Univers, l’espectacle per a tots els públics que du més 200 representacions, per divertir tota la família. I una interessantíssima proposta d’una maduresa extraordinària Carn que cruix, de la directora manacorina Maria Antònia Salas, sobre uns textos de Bernat Nadal, i que ja s’ha pogut veure al Teatre Municipal de Manacor però que torna amb força a l’espera d’una possible gira.

Back To Top
Search