Skip to content

Al·lots de Llevant fa entrega de dos mil quilos de brou a l’alberg de persones sense sostre de Manacor

El passat dimarts dia 3 d’abril la colla de castellers Al·lots de Llevant, varen fer entrega de 1.970Kg de brou de la coneguda marca Gallina Blanca als usuaris de l’alberg de persones sense sostre que pertany a la Xarxa d’Inclusió Social de l’IMAS i que gestiona l’entitat manacorina Fundació Trobada.

El Baròmetre Casteller atorga cada any un premi a les colles castelleres que pugen un pis en el seu repertori històric. Els Al·lots de Llevant, van aconseguir descarregar un 4 de 8 a Tarragona el passat mes d’octubre. És per això, que van rebre el trofeu com a nova colla de 8 i van tenir l’oportunitat de cedir aquesta generosa quantitat de menjar a una entitat propera en el marc del premi solidari que concedeix Gallina Blanca. La colla de Manacor, és la primera colla de les Illes en aconseguir aquesta distinció.
25è aniversari
Per una altra banda, cal recordar que dia 22 d’abril, la Fundació Trobada celebrarà el seu 25è aniversari amb un acte que tindrà lloc a l’Església de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, a les 20h, i que està obert a tothom. L’alberg segueix obrint les portes de l’alberg dia rere dia i sense descans per donar acollida nocturna a 25 persones en risc i/o exclusió social. I, properament, aquesta entitat ampliarà els seus serveis per donar cobertura com a centre de dia. Així doncs, l’alberg romandrà obert les 24 hores del dia els 365 dies a l’any.

Back To Top
Search