Skip to content

Manacor s’alçarà contra l’imperi hoteler d’Adolf Ciment en la setena edició del Correbars

Els Xítxeros amb Empenta ja tenen data per a la setena edició del Correbars: serà el 15 d’abril. Aquesta vegada el Correbars, viatjarà al futur, a l’any 2035, i sota el lema de “corresistència”, plantarà cara a l’empresari estranger Adolf Ciment que ha comprat a Mallorca centenars d’hotels, restaurants, platges, monuments culturals…, fins a apropiar-se de la meitat de l’illa.

L’organització juvenil ha preparat un dia ple d’activitats que es realitzaran a diferents bars i places de Manacor i que acabaran amb un sopar i un concert a la plaça de Sant Jaume amb les actuacions dels grups Pirat’s Sound Sistema, Mauresca, Da Souza, Roig! i Manafoc.
Les activitats començaran a les 16:30 hores i s’espera la participació d’uns quatre-cents joves, a qui es demana que hi acudeixin disfressats de turistes per endinsar-se en el Mallorca Resort, l’imperi de l’hoteler Adolf Ciment. Es formaran grups de deu persones, que posteriorment es dividiran en quatre grans grups que es repartiran entre els bars Can Lliro, Mig i Mig, la plaça de Sant Jaume i la plaça de les Verdures.
Amb el Correbars d’enguany Xítxeros amb Empenta vol denunciar “les quantitats desorbitades de turistes” que arriben a Mallorca. El col·lectiu recorda que l’any passat “patírem la pressió humana més elevada de la història i que es preveu que aquest estiu es tornin a superar rècords”.
L’associació vol que la diada serveixi per “mostrar que els manacorins no estam d’acord amb el turisme de masses, ni amb el tot inclòs, i demanam que es posi un límit a l’arribada de turistes”.
Els interessats en assistir a la jornada lúdico-reivindicativa de dia 15 encara es poden apuntar a través del facebook de l’entitat juvenil o per telèfon (666833668 – 673279910). L’organització ha posat a la venda dos abonaments. El primer inclou sopar, 3 cerveses i una camiseta per 11€. I el segon, sopar, tres combinats i una camiseta per 15€. Els interessats que encara no tenguin el tiquet el poden aconseguir el diumenge capvespre a partir de les 16:00 a l’Espai na Camel·la
Pel que fa al concert començarà a les 22:00 i està obert a tothom i és d’entrada lliure.

Back To Top
Search