skip to Main Content

Antoni Pastor dirigirà la delegació a Manacor del prestigiós despatx de missers Riutord

“Volem tocar totes les àrees jurídiques, des de laboral a penal, passant pel sctor públic, civil, tributari… i cada una d’aquestes àrees comptarà amb el seu especialista”. Així s’expressava dimarts passat davant els mitjans de comunicació Antoni Pastor, el flamant director de la nova delegació que el prestigiós despatx d’advocats palmesà Riutord ha obert a Manacor. L’exbatle va cloure fa poc els seus estudis de dret i s’ha especialitzat sobretot en els àmbits de dret laboral, administracions públiques i urbanisme i ordenació del territori.

A banda dels mitjans, a la presentació també hi han acudit Jaume Riutord Ramis (especialista en dret civil i mercantil i soci del despatx), Manuel Cuesta Romero (especialista en dret fiscal i tributari) i Llorenç Salvà Romartínez (penalista), com a representants del despatx palmesà i el batle Miquel Oliver, acompanyat de tres de les portaveus dels grups municipals a l’Ajuntament. Maria Antònia Sansó del PP, Núria Hinojosa, del PSOE, i Catalina Riera del PI.

Oliver ha destacat l’empenta de l’exbatle “per engegar aquest projecte” alhora que afirmava que “l’arribada d’un despatx tan prestigiós com aquest ens mostra una vegada més que Manacor és capital de comarca”.

Pastor, per part seva, ha dit que “jo tenia una il·lusió”. I en to de broma ha recordat que “jo volia ser futbolista, també volia ser polític i ara vull ser advocat”. L’exdefensa del CE Manacor s’ha felicitat que fos “tan bo de fer arribar a un acord. En vint minuts, el temps de menjar el pa i les olives, ja ens havíem entès”. Pastor justificà la presència dels quatre polítics de la Sala dient que “quan un ha passat per l’Ajuntament torna molt institucional, i jo dins l’Ajuntament de Manacor és on he passat més temps de la meva vida laboral. Agraesc la presència d’en Miquel que sé que a més de ser aquí com a batle hi és també com a amic”.

Back To Top
Search