skip to Main Content
“Aquests Dies Venem Moltíssima Més Farina”

“Aquests dies venem moltíssima més farina”

Al forn de Ca’n Mateu Coca de Son Carrió la gent enguany hi podrà dur a coure les panades i els robiols, “però ho farem d’una manera diferent”, diu Llorenç Frau, que n’és el responsable. “Tenim un taulell a l’entrada, el tendrem net i desinfectat, i la gent que vulgui coure panades i robiols ho podrà dur”, però no serà com els altres anys “que era com una processó de gent que entrava i es provaven a veure a qui li havien sortit més guapes”. De fet, aquests dies ja només deixen entrar dues persones alhora, i guardant la distància de seguretat, dins la botiga. Frau creu que “és possible que hi hagi gent jove que no pugui anar a la casa familiar i ens comani les panades a nosaltres, però també venem moltíssima més farina ara que en qualsevol moment dels darrers trenta anys”, diu per explicar que aquests dies de confinament la gent s’ha animat a pastar dins ca seva. Així i tot, encara avui hi ha gent de fora poble que hi va a comprar el pa, amb el risc que això suposa.

Rollo de Pasqua, en decadència
Llorenç Frau explica que encara queda gent a Son Carrió que pel dijous sant regala als fillols el rollo de Pasqua. “Nosaltres el feim de pasta de coquet i el decoram per damunt amb confits, però és una tradició esmorteïda”.

Back To Top
×Close search
Search