skip to Main Content

Arbres i branques en terra, cotxes esclafats i dos ferits lleus per l’Hortènsia

El pas de l’Hortènsia per la zona del Llevant mallorquí ha fet estralls i les fotografies i vídeos comencen a circular per les xarxes. Arbres i branques caiguts i cotxes esclafats per aquestes branques són les primeres conseqüències visibles del temporal. També s’han de lamentar dos ferits lleus pels cops ocasionats per la caiguda de la coberta de Na Camel·la.

Les ràfegues de vent han arribat als 120 quilòmetres per hora en alguns indrets. S’han registrat a tot Mallorca més de 130 incidents.

L’Ajuntament ha fet aquesta publicació a xarxes:

‼️ La Policia Local de Manacor i la Brigada municipal fan feina per atendre i resoldre els incidents que ha ocasionat la forta ventada aquest divendres de matí.
‼️ Han caigut arbres i branques a l’avinguda del Torrent, a la plaça del Carme de Portocristo i a la carretera de Cales, entre molts d’altres. Al CEPA Na Camel·la, el vent ha arrabassat una part de la coberta. S’ha sol·licitat la col·laboració dels Bombers.
‼️Us demanam que si teniu constància d’alguna situació de perill o urgència provocada per la tempesta, us poseu en contacte amb la Policia Local (971550063) o amb els Bombers (971550080)

 

Back To Top
Search