skip to Main Content

Avui dia les xarxes socials tenen un paper molt important en la difusió de les notícies

L’encàrrec de la web del Cent per Cent ens va fer molta il·lusió, per a nosaltres, mitjà de referència a la nostra comarca. En certa manera era una responsabilitat. Hem de tenir en compte que actualment té una mitjana de 470 visites diàries. Aquesta dada demostra, també, l’encert de la direcció en apostar per tenir una web. Així s’ha augmentat l’abast de les notícies que es publiquen en l’edició de paper.

Quant a criteris estètics varen confiar absolutament en la nostra proposta, això els dissenyadors ho valorem moltíssim, fa que tot el procés de creació sigui molt més fluid.

La web havia de complir uns requisits molt concrets. El primer era la correcta visualització mitjançant els dispositius mòbils o tauletes digitals, aquest lloc concretament té un 80% de visites des dels mòbils.

En la part tècnica, era clau que els diversos col·laboradors poguessin editar el contingut de manera senzilla.

L’equip d’edició té molt clar que les xarxes socials avui dia tenen un paper molt important en la difusió de les notícies, de fet, aquesta web té el 70% de les visites que venen d’allà. Per aquest motiu les publicacions de la web, amb un parell de passes més, també es publiquen automàticament als perfils de les xarxes.

Actualment i, després d’un acord quasi a l’antiga, nosaltres ens encarreguem del manteniment de la web. Ens agrada estar implicats d’aquesta manera en aquest projecte.

Una darrera cosa, una recomanació, vos heu de subscriure al butlletí setmanal. Rebreu regularment les noticies destacades a la vostra bústia de correu electrònic, i des d’allà tindreu accés a la web. És molt còmode!

Back To Top
Search