Skip to content

Les notícies de Foc i Fum

Localitzats els primers mallorquins a la platja després de la temporada turística
Agents de Medi Ambient de la Conselleria han informat dels primers albiraments de mallorquins a les platges de la nostra illa durant els darrers dies de setembre i principis d’octubre. “Com que encara fa bon temps i el volum de turistes ha disminuït, sembla que alguns exemplars de l’espècie mallorquina s’han atrevit a trepitjar la platja així com altres zones costaneres” expliquen des de la Conselleria de Medi Ambient. Així mateix, els agents informen que es tracta d’una espècie en perill d’extinció i que cal protegir-la amb mesures dràstiques perquè, per naturalesa, l’espècie mallorquina ja sol tenir un horari de bany reduït: “Solen anar a prendre banys durant la primera franja del matí i la darrera de l’horabaixa durant l’estiu però de cada vegada se’n veuen manco” explica un dels agents mentre afegeix que la massificació turística és la principal causa d’aquesta presència. A més, segons els agents de Medi Ambient, la desestacionalització del turisme, el principi de curs i la tornada a les rutines fan que els mallorquins de cada vegada trepitgin manco la platja.

Munten un prostíbul per fatxes a Campos i li posen “Puta España”
L’empresari campaner Joan Zaforteza i de Zayas acaba d’obrir un prostíbul al seu poble, Campos. Aquest no seria un fet especialment noticiable, però resulta que aquest prostíbul té un especial caràcter d’extrema dreta. Zaforteza, nét d’un falangista important, va anar a les llistes municipals, de VOX que va treure un regidor a Campos. “No és un puticlub només per a feixistes, qualsevol patriota espanyol, catòlic i blanc serà benvingut”, ens explica l’empresari. Alguna de les polèmiques importants que ha sembrat el prostíbul a Campos ha estat la gran figura en forma d’àguila de la bandera preconstitucional que presideix l’edifici d’aquest negoci i el nom “Puta España”, que el seu propietari ens ha justificat dient que unia les seves dues passions, les prostitutes i la pàtria espanyola. Els inversors en aquest negoci preveuen que serà un èxit: “Heu vist els resultats electorals de Campos? Està ple de fatxes, ens forrarem.” A més a més està bastant a prop de Felanitx i Palma, dos municipis amb molta població d’extrema dreta. Foc i Fum estam segurs que si tenen un bon assortiment de cocaïna, tendrà tots els ingredients per triomfar com a negoci per gent de dretes.

L’expulsen del local per menjar-se la pizza sense fer-li abans una foto
El fets ocorregueren ahir al migdia quan un home fou expulsat, davant la mirada impassible de la resta de clients, d’una pizzeria del carrer Aragó de Palma entre els crits i empeses del propietari del local. El motiu: haver-se menjat la pizza que li serviren sense fer-li abans una foto per penjar-la a Instagram o Facebook. Segons ha pogut saber Foc i Fum, en conèixer el motiu de l’expulsió, la resta de persones que menjaven al local varen aplaudir l’acció del propietari. Un d’ells, Antoni Segura, ha declarat que “com és possible anar a un restaurant i no fer una foto al plat que t’has de menjar? Me pareix una falta de respecte molt greu”. El propietari, que ha volgut conservar l’anonimat, ha manifestat que “és la primera vegada que em passa una cosa així… tal vegada si que vaig excedir-me una mica amb les empentes, però és que estava molt indignat”. La víctima de moment ha decidit no posar denúncia, però no descarta emprendre accions legals a través de twitter.

Pedro Sánchez dona 30 monedes de xocolata a Errejón
Segons fonts pròximes al PSOE, el president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, hauria pagat a Íñigo Erregón un total de trenta monedes de plata pels seus serveis, concretament fundar un nou partit que pareix d’esquerres però que farà el què digui el PSOE. El candidat del nou partit “Más País” (posar-li Más España era massa caspós fins i tot per ells) ha negat en una entrevista exclusiva a Foc i Fum que hagi cobrat monedes de xocolata per fundar Más País, i ha afegit que “tenim els nostres ideals molt clars, votar el que digui Pedro Sánc.. vull dir, fer coses d’esquerres”. El líder del PSOE ha afirmat que “volia donar-li 30 monedes de plata com a bon traïdor però… que ha de fer un nin de quinze anys amb monedes de plata? Així que els hi he donat de xocolata”.

Foc i Fum

Back To Top
Search