Skip to content

Baixada d’impostos i molta palla al Ple d’octubre de l’Ajuntament de Manacor

L’IBI en urbà baixa una centèssima i es preveuen també importants rebaixes per a l’Impost de Construccions en el cas de locals comercials

Una vegada més, el Ple no va poder tractar tots els punts de l’ordre del dia perquè el ritme tediós dels representants del poble va fer tocassin les dotze sense la feina acabada. Així i tot, els principals punts es varen poder tractar.
La delegada d’Economia, Maria Antònia Sansó va passar la prova prèvia als Pressupostos que era les Ordenances. L’IBI en urbana baixarà una centèssima tot quedant en un 0.628%, cosa que segons la presidenta popular acosta molt amb les rebaixes acumulades durant el seu mandat a una baixada de prop del deu per cent.
Quant a l’apartat de mocions i propostes, el PSOE quedà en solitari per defensar que l’Ajuntament recuperi la gestió de l’Hipòdrom; el PI retirà la seva sobre la construcció en sòl rústic; Volem-Manacor, PSOE i MÉS-Esquerra aconseguiren unanimitat pel Fons Mallorquí de Solidaritat, per la municipalització definitiva de les aigües a Manacor ciutat i per una inspecció a les cotxeries d’AUMASA respectivament. El PP no aconseguí cap suport, ni tan sols dels socis, per demanar una profunda reforma fiscal.

Back To Top
Search