skip to Main Content

Biel Majoral a la Sala La Fornal

El cantautor Biel Majoral serà a la Sala la Fornal dia 3 de novembre. Acompanyat dels músics Miquel Brunet, Delfí Mulet, Biel Oliver, Catalina Obrador, presentarà les noves cançons que dóna títol al concert Ara Sí!
La seva trajectòria musical s’inicia en la recerca de música i lletres populars mallorquines. També ha escrit composicions pròpies que reflexionen sobre Mallorca i els Països Catalans. Ha col·laborat amb Maria del Mar Bonet en el disc Cançons de festa (1975) i ha creat el Grup Biel Majoral, amb Antoni Artigues i Delfí Mulet, amb el qual ha actuat arreu dels Països Catalans, i també a França, Gal·les o Suècia. Posteriorment ha publicat Vou veri vou (1997), que ha significat la represa de l’activitat de cantautor, Temps… temps… temps (2002), un treball amb textos escrits majoritàriament per autors d’Algaida i on la cançó que dona títol al disc està dedicada a Salvador Puig i Antich, i Cançons republicanes (2009), amb textos i poemes de Pere Capellà, Blai Bonet, Màrius Torres i Josep Palau i Fabre. L’any 2018 protagonitzà al Teatre Principal de Palma amb un concert que repassava la seva trajectòria.
Format a la Universitat de Barcelona en filologia romànica, especialitat en filologia catalana fou professor a la Universitat de les Illes Balears fins a la seva jubilació de cultura popular i llengua catalana. També ha tengut una trajectòria política vinculada a partits polítics que proposen el nostre alliberament nacional. L’any 2019 rebé la creu de sant Jordi.

Joan Gomila Gaià

Back To Top
Search