Skip to content

Cada dimarts del mes d’agost hi haurà talls d’aigua en qualque barri de Manacor

La SAM, l’empresa municipal que gestiona la captació i el subministrament d’aigua a la ciutat de Manacor, ha posat en marxa enguany una campanya de detecció i reparació de fuites d’aigua a la xarxa d’abastiment dels carrers de Manacor. Enguany s’ha començat pels barris del nord, la zona on hi ha més pressió.

Segons explica el gerent de la SAM, Francesc Grimalt, “ja fa uns mesos que se cerquen les fuites d’aigua de les canonades amb un aparell detector que funciona per sons i ara, aprofitant la baixada d’activitat a la ciutat durant l’agost, s’aprofitarà per fer les reparacions de les avaries detectades”.

Així cada dimarts del mes d’agost es tallarà durant el matí l’aigua en un barri o sector. Cal destacar que els talls estan previstos i que s’anunciaran a la premsa, a les xarxes socials de l’Ajuntament i es repartiran avisos per les vivendes i locals afectats amb uns dies d’antelació.

Aquesta és la previsió dels talls que es realitzaran en el mes d’agost:

Dia 2, sector IV sa Vilanova o Crist Rei. Zona limitada pels carrers Nord, Vilanova, Manuel Morales, Princesa i  el passeig Ferrocarril.

Dia 9, sector VI es Barracar. Zona limitada pel carrer Verònica i  els passeigs d’Antoni Maura i Ferrocarril.

Dia 16, sector VII es Creuers. Zona limitada per l’avinguda de Fra Juniper Serra, el passeig de l’Estació i la ronda Felanitx.

Dia 23, sector V sant Jaume. Zona limitada per la plaça de sa Mora, el passeig Ferrocarril, els carrers Princesa, Manuel Morales, la plaça de sant Jaume i el carrer Lleó XIII.

Dia 30, sector V santa Catalina. Zona limitada per la Via Palma,  l’avinguda de Fra Juniper Serra, el passeig Ferrocarril  i el carrer Tajo.

Back To Top
Search