Skip to content

Cinc sales per a 1.800 espectadors

Auditori de Manacor

Les instal·lacions de l’Auditori i el Teatre de Manacor disposen de cinc sales amb una capacitat total per a 1.800 espectadors. L’Auditori és la més gran, amb 800 places d’aforament. Acull una seixantena de muntatges de gran format a l’any. Com és natural, el gran format sol anar associat a la gran capacitat de convocatòria. A banda d’espectacles teatrals, també s’hi programen dansa i concerts d’orquestra i banda de música i Orquestra, banda, música clàssica. I dansa.

Sala Major

Amb un aforament de 453 espectadors, acull espectacles de format mitjà, majoritàriament de companyies locals. Entre totes les sales es programen 325 funcions anuals.

Sala d’Enmig

170 cadires. És una sala a tres bandes, idònia per a concerts acústics. Permet sessions golfes o espectacles de caire cabareter amb tauletes.

Sala de Dalt

Amb 240 places, alberga muntatges de petit i mitjà format i també espectacles de dansa local, amb l’escenari més gros del Teatre i amb rost important a la grada.

Sala de Baix

137 cadires. A banda de teatre de petit format amb pocs actors i escenografia senzilla, també acull altres activitats culturals com ara conferències, col·loquis…

Back To Top
Search