skip to Main Content

Cinema per a tres es presentarà dia 1 de juny

[pullquote] Després de Voramar, és el segon disc amb composicions de Rafel Aguiló interpretades pel pianista Andreu Riera
[/pullquote]

Diu Rafel Aguiló: “Mir per la finestra les fulles dels arbres com ballen al compàs del vent”. Andreu Riera: “Espontaneïtat melòdica mediterrània molt intuïtiva i sincera. El resultat és el d’una música fresca, transparent,brillant, relaxant i d’un intimisme ardent”. I Antoni Parera Fons: “Rafel Aguiló ha escrit per a aquest disc un recull d’obres inspirades i plenes d’emoció i bellesa.N’Andreu Riera dona un sentit espectacular a cada obra. Exultant, directament a l’ànima. I Joan Bibiloni aconsegueix que aquesta FESTA la poguem celebrar tots plegats”.

Són paraules, sovint insuficients quan volem trascolar les emocions que ens evoca la música. Rafel Aguiló i Andreu Riera s’han tornat a ajuntar, sota la producció de Joan Bibiloni, per fer aquest deliciós Cinema per a tres, que va ser presentat dissabte passat per a la premsa forana i que serà presentat en societat a Manacor dia 1 de juny al Convent dels Dominics.

Segons explica el mateix Joan Bibiloni, “ja tenim un concert pel juliol al claustre de Sant Domingo d’Inca”. I dia 10 d’aquest mes s’enregistra un monogràfic dedicat al disc dins el programa d’IB3 “Els entusiastes”.

Per Bibiloni, “ha costat molt fer-lo, però el disc està molt bé, i es mou dins un aire neoimpressionista amb la mesura molt ben presa”.

El duo Aguiló-Riera ja va quedar finalista dues vegades pel disc Voramar, una amb la UFI i l’altra amb l’acadèmia de la música.

Per Bibiloni, respecte d’aquell primer disc, “hi ha una evolució, però no per desmerèixer Voramar sinó per reafirmar l’autor.

Back To Top
Search