skip to Main Content

El Conservatori Municipal de Manacor i el CEIP Simó Ballester s’apleguen per celebrar la música i el Nadal

El recent estrenat Conservatori Municipal de Manacor i el centre integrat d’ensenyaments musicals CEIP Simó Ballester s’han plegat per celebrar els seus respectius nous projectes educatius i l’arribada de Nadal.

Dia 20 de desembre, a les 18 hores en el mateix centre escolar s’ha pogut gaudir d’una excel·lent actuació de la Coral i de l’Ensemble de percussió del Conservatori municipal. El repertori de nadales i el de les bandes sonores de pel·lícules que han ofert i entusiasmat el públic assistent i els músics han esdevingut un mirall i un repte de futur per als alumnes més petits del Simó Ballester, amfitrions de la trobada.

Les mestres de música, l’equip directiu i l’associació de pares i mares del centre escolar han programat l’actuació en dues sessions contínues per donar cabuda a tot el públic assistent. Paral·lelament s’oferia, en un altre espai, xocolata al públic que esperava per entrar al concert o després d’haver-lo escoltat.

Els alumnes de l’escola han pogut parlar amb els músics que han actuat dels instruments que tocaven i de música, i descobrir així com la senten, com l’estimen i la satisfacció que els proporciona. Una jornada entranyable que dóna la benvinguda a les festes de Nadal i reparteix els molts d’anys a tota la comunitat educativa dels dos centres.

img_5692

Back To Top
Search