Skip to content

L’Ajuntament ens va negar la carpa

Comunicat de Nepal Acció Immediata

Com bé sabeu, el passat dissabte dia 17 s’anul·là el concert, que Nepal acció immediata, havia organitzat, amb l’objectiu de recaptar fons per enviar al projecte de reconstrucció del poble de Bhimphedi, al Nepal.

Al concert hi col·laboraven una desena de grups, així com diferents botigues, empreses i associacions de Manacor.

Organitzarem l’esdeveniment amb la seguretat que l’ Ajuntament de Manacor, ens posaria una carpa de grans dimensions o una alternativa, per poder-ho dur a terme en cas de pluja; Però no. Uns dies abans i amb la previsió meteorològica bastant evident, ens va negar la carpa.

Pensem que a un poble de 49.000 habitants (que presumeix de ser capital del llevant), hauria de tenir algun tipus d’espai cobert, el qual fa ja anys que es demana per part de diferents col·lectius del poble, per poder-hi dur a terme diferents activitats.

Una lona, no val 13.000 € anuals.

Aprofitem de nou per agrair molt especialment a Amics del Nepal, que es van venir des de Katmandú, per estar amb nosaltres i explicar el projecte al qual aniran destinats els fons recaptats, així com la inestimable ajuda de tots els col·laboradors i grups!

Amics Nepal, Papereria Muntaner, IDEOGRAMA – Estudi de disseny, Fills de Juan Bisellach, CAN Vinyes, Càrniques Sunyer, Sa Mesura, Bmequipments.com, Forn Can munar, Musiquarium, Forn ca na papa, Hiper centro, Forn Can Ventallol, Forn can tofol, Forn can ramis,Forn can ribot, Renou Col.lectiu Sac de puces, Els Galindons, Roger Pistola Mascaró, Metanoia, Los inestables, Ca de Bou, Jorra i Gomorra, la vereda, 187, Roig

Gràcies per tot! Endavant Nepal! No l’oblidem!

Back To Top
Search