skip to Main Content

Denou mostradors donen fesomia de poble santantonier

Els Amics de Sant Antoni obrin el premi de mostradors als qui hi vulguin participar fora de concurs, per agrair-los l’esforç “d’engalanar Manacor”

Fins a 19 participants hi ha hagut enguany al Premi Sant Antoni de Mostradors, patrocinat per Bernadí Bordoy. Aquesta és la cinquena edició que organitzen els Amics de Sant Antoni d’aquest premi. Les bases d’enguany també recullen com a novetat que els qui vulguin participar en els premis fora de concurs també ho podran fer, amb la intenció, expliquen els Amics, “de reconèixer la feina que es fa i també per poder-los incloure a la ruta de mostradors i agrair-los així la feina que fan per engalanar el poble i fer festa”.

El primer classificat s’endurà una escultura de Sant Antoni i el Dimoni, que va ser la primera que es va donar i ara s’ha volgut recuperar. A més, també hi ha guardons per al segon i el tercer i un obsequi per a tots els participants.

Dia 1 de febrer, en un lloc encara per confirmar, es farà el lliurament dels diferents premis Sant Antoni que organitza aquesta associació.

Back To Top
Search