skip to Main Content

Denou poetes brufaran el Dia Mundial de la Poesia en una nova edició del Correvers

Manacor celebrarà demà dimecres a partir de les sis de l’horabaixa el Dia Mundial de la Poesia amb una nova edició del Correvers. La iniciativa, que ja fa anys que dura, tria sempre indrets atípics per a la germana pobra de la literatura. Bars, botigues, molins, cases particulars… Enguany el torn és per als magatzems agrícoles de Manacor. La paraula, i per tant la poesia, brollen de la terra i és per això que l’indret que ha triat per a aquesta edició el col·lectiu organitzador ManaCor Poètic ha estat el del magatzem de productes agrícoles.

L’horabaixa s’encetarà a la llibreria Món de llibres amb la lectura del manifest a càrrec del poeta barceloní d’arrels manacorines i recent guanyador del Premi Ciutat de Palma de Poesia, Joan Manuel Homar. El seguirà una actuació dels alumnes del batxillerat d’arts escèniques de l’IES Mossèn Alcover. A partir d’aquí un extens repartiment de denou poetes manacorins i d’altres contrades recitaran a Can Beia, Can Batliu, la Cooperativa Agrícola i Can Fava. La ruta acabarà al carrer del Barracar, a la posada de la família Santandreu Sureda. Allà s’hi descobrirà una placa amb uns versos de Jaume Santandreu, que serà present a l’acte.

La iniciativa ja és tradició a Manacor i a les darreres edicions més d’un centenar de persones l’han seguida amb entusiasme.

Back To Top
Search