skip to Main Content

El curs comença amb reivindicació a Porto Cristo

La comunitat educativa del CEIP Ses Comes, tal com tractàrem en profunditat la setmana passada, està queixosa pel mal estat del seu centre escolar i per la saturació que pateixen les escoles del poble. Dimecres, coincidint amb l’inici del curs es manifestaren i lliuraren mil signatures al delegat Joan Gomila

L’aigua no fou l’única incidència amb l’inici del curs dimecres a Porto Cristo. L’Apima de Ses Comes ens feia arribar aquest comunicat que transcrivim íntegrament:

Avui el curs ha començat mogut i passat per aigua a Porto Cristo.

Un centenar de persones ens han acompanyat a entregar les més de mil signatures que hem aconseguit arreplegar gent de tot el Port en menys de cinc dies.

El motiu? Que s’accelerin els terminis per a la construcció d’una escola nova a Porto Cristo, quan les dues escoles actuals es troben desbordades i sense espai per absorbir tots els alumnes empadronats al nostre nucli urbà.

Aquest dimarts ens hem reunit amb la Conselleria d’Educació i divendres ens toca el torn amb l’Ajuntament, però pareix que la cosa va per llarg. Us continuarem informant…

Una vegada arribats a les oficines municipal tant el delegat i president de la Junta de Districte Joan Gomila com la vicepresidenta Antònia Llodrà reberen els manifestants que agraïren les signtures i asseguraren que les farien arribar a la Conselleria d’Educació. Així mateix Gomila, manifestà que l’escola està bé i que les quatre aules modulars estan en bones condicions. Les paraules que se sentiren quant a escola nova en tres o cinc anys semblen un poc utòpiques.

La manifestació, en tot moment pacífica, es disolgué sense incidents una vegada lluirades les signatures per part de la presidenta de l’Apima del CEIP Ses Comes, Aina Maria Capó i mantinguda la breu conversaamb els representants municipals.

Back To Top
Search