skip to Main Content

El periodista Joan Barceló parlarà de meteorologia rural, del calendari i del refranyer al proper Dilluns de l’Obra

Dilluns que ve, dia 10 de febrer, a les 20 h, la sala 1 de l’Espai Na Camel·la acollirà un nou acte organitzat per l’Obra Cultural Balear de Manacor i emmarcat dins la programació dels Dilluns de l’Obra. El ponent convidat per a aquesta ocasió és el periodista Joan Barceló Bauçà que, per mitjà de la conferència “El calendari, la meteorologia d’aquí i la mare que la va parir. Del calendari al refranyer”, ens parlarà de la desmitificació del temps com a informació televisiva i el seu impacte social, i també dels calendaris i la meteorologia rural.
Joan Barceló Bauçà (Porreres, 1954) és periodista i viatger cultural. Va exercir d’home del temps i ha presentat els programes de televisió “Camina, caminaràs…” i “El Cercador”. A Ona Mallorca feia el programa “Piscolabis Trementina” i, a RNE, “Les Fronteres del Vent”. Escriu encara setmanalment al diari “Última Hora” i “Menorca”. Edita l’almanac “Calendari Porrerenc” i “Calendari Illenc”
Ha rebut diversos premis com el 31 de desembre de l’OCB (2001), Camp de la Conselleria d’Agri-cultura (2001), Populars (2003) i Medi Ambient del Consell de Mallorca (2006) per la seva tasca a la ràdio i la televisió. Ha impartit moltes conferències sobre cultura popular i meteorologia tradicional.

OCB-Manacor

Back To Top
Search