skip to Main Content

L’Ajuntament posa en marxa la deixalleria mòbil per llençar residus especials i petits electrodomèstics

Anna de la Salud

El departament de Medi Ambient, conjuntament amb el de Participació Ciutadana han presentat el servei de deixalleria mòbil amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de residus especials domèstics a la ciutadania. D’aquesta manera, qualsevol persona que vulgui reciclar piles, oli de cuina, pintura, bombetes o tòners d’impressora, entre altres residus, no s’haurà de desplaçar fins a l’Ecoparc o la deixalleria de Porto Cristo per dipositar aquest tipus de residus. “Es tracta d’una furgoneta amb diferents contenidors a dins i que voltarà per diferents barriades del municipi” explica el regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, mentre afegeix que d’aquesta manera es respon a una demanda ciutadana.
El servei, que ja està en marxa, recorrerà diferents punts de Manacor i la zona costanera entre dilluns i dissabte, de 10 a 13 h i de 15 a 18 h i alternarà horaris de matí i capvespre en els diferents punts habilitats en les setmanes parells i imparells, de manera que qualsevol persona, tingui disponibilitat horària de matí i capvespre per llençar els residus especials al llarg de les diferents setmanes del mes. “Volem aconseguir la màxima proximitat possible amb la ciutadania i fer feina amb aquells residus que, tot i que no són de gran volum, són més contaminants i solen acabar al rebuig” diu el regidor de Medi Ambient. A més, el tècnic del departament, Antoni Pascual explica que amb aquesta mesura s’espera incrementar el reciclatge d’aquests residus especials. Així doncs, la deixalleria estarà tots els dilluns al matí a Cala Murada i el capvespre a Cala Anguila. En aquest cas és important destacar que no hi haurà alternança d’horaris de matí i capvespre per petició dels veïnats de la zona. Els dimarts serà a la plaça del Carme de Porto Cristo i a la plaça de Sa Torre de Manacor, els dimecres a la plaça de l’Església de Son Macià i a la plaça de Mallorca de Cales de Mallorca; els dijous a l’avinguda dels Pins (cantonada amb el camí de la Mar) de s’Illot i a la plaça Rector Rubí de Manacor; els divendres a la plaça del Batle Comas de Manacor i a la plaça de la Fonera de Porto Cristo i els dissabtes a la plaça de sa Moladora i a la rambla del Rei En Jaume de Manacor.
En la imatge de sota podeu veure aquells residus que s’hi poden dur així com els horaris i ubicacions de la deixalleria. També teniu  tota la informació disponible a la pàgina residusmanacor.cat

Back To Top
Search