Skip to content

El PP respon a les acusacions fetes ahir per l’equip de govern

Pedro Rosselló, portaveu del PP manacorí a l’Ajuntament, ha respost les declaracions fetes per Miquel Oliver a la roda de premsa d’ahir. Segons Rosselló, és fals que es presenti la moció de censura pels interessos personals i econòmics sinó que ho fan pel deure de responsabilitat que tenen amb el poble de Manacor.

El líder dels populars de Manacor afegeix que són fal·làcies els motius explicats ahir per l’actual equip de govern. L’oposició presenta la moció perquè en cap moment se’ls ha informat de les novetats en el Pla General d’Ordenació Urbana i segons els populars “la repetitiva voluntat de transparència i comunicació amb la resta de partits polítics no era més que un posat de cara a la galeria.”

Pedro Roselló afirma que és fals que l’oposició presenta la moció per aturar la suposada auditoria externa que es duu a terme a la gestió que es dugué a l’Ajuntament en passades legislatures, ja que segons els populars no hi ha cap auditoria perquè no s’han contractat aquests serveis.

Pel que fa a les acusacions fetes ahir per l’equip de govern, asseguren que són falses i no permetran que se’ls acusi per accions que no s’han comés perquè s’hagi presentat una moció de censura a Miquel Oliver i a la resta del seu equip, segons els populars “amb aquestes acusacions està fent mal a la democràcia” i en el cas de què hi hagi indicis delictius, l’actual equip de govern ha d’actuar portant-los a la fiscalia.

Back To Top
Search