Skip to content

“El projecte del partit m’agradava i vaig pensar que no havia de perdre l’oportunitat”

Maria Bauçà (Manacor, 1972) és la darrera incorporació del Partit Popular manacorí. Més amant de la feina que de la paraula, es mostra tan il·lusionada com prudent a l’hora d’afrontar la responsabilitat que suposa ser regidora del seu poble. Parlam amb ella sobre la seva nova etapa a l’oposició.  

Què et du a interessar-te per la vida política?
Vaig rebre una proposta des del Partit Popular i vaig trobar que la proposta era molt interessant. El projecte del partit m’agradava i vaig pensar que no havia de perdre l’oportunitat.

Havies militat abans a qualque partit polític?
No. Era simpatitzant però mai n’havia format part.

Què t’anima a fer aquesta passa?
Jo tenc la il·lusió de poder fer feina pel poble i pels ciutadans i també de poder acostar el que jo sé i el que se’m dóna bé en les àrees que se’m donin.

Quines són aquestes àrees?
Per la formació acadèmica que tenc podria estar a la part d’economia i per l’experiència laboral, podria estar a recursos humans. Tant una àrea com l’altra m’anirien bé.

Vares entrar en substitució de Jaume Rigo. T’ho esperaves?
No perquè el que esperava era que guanyar i tenir bons resultats. Sí que vaig xerrar amb ell i vaig entendre perfectament la seva situació.

Com et defineixes ideològicament? I en l’àmbit identitari? 
Em definesc de centredreta i em sent mallorquina i espanyola, per descomptat.

Quines expectatives tens d’aquests quatre anys?
Per jo és la primera etapa i el que faré serà fer feina des de l’oposició i sobretot aprendre moltes coses i ajudar en tot el que pugui perquè es faci un bon govern. A partir de setembre arrancarem.

Quines creus que són les prioritats per Manacor?
La reestructuració a urbanisme per reduir el temps d’espera de les llicències d’obres i per reactivar l’economia de Manacor; la dotació d’una nova instal·lació esportiva, ja que a Manacor tenim grans esportistes i molts clubs que ara mateix no tenen lloc on entrenar. Finalment també un Manacor més net. Nosaltres vam apostar per un nou contracte de neteja amb més personal, més freqüència i amb la possibilitat de sancionar.

Back To Top
Search