skip to Main Content

El reciclatge i l’aigua potable, estrelles d’un mandat que punxa en les llicències d’obra i la zona costanera

Ara que falta menys d’un any per a la celebració de les eleccions locals, Cent per Cent ha volgut copsar l’opinió pública quant a la gestió de la cosa municipal. Al sondeig hi han participat més de 400 persones, que han valorat deu aspectes concrets de la gestió municipal, també han fet una valoració personal de cadascun dels regidors i finalment una previsió de quina podria ser la formació del nou consistori el 2023.

En els aspectes de gestió crida poderosament l’atenció la gran acceptació que hi ha entre els enquestats pel que va a la gestió dels residus i també a l’arribada imminent de l’aigua potable. La gestió de la pandèmia també rep un notable per part dels enquestats. En canvi, els punts febles de la gestió de l’equip de govern manacorí han estat sobretot la concessió de les llicències d’obra, únic aspecte de tots els que s’han demanat que no arribaria a l’aprovat; i la gestió de la zona costanera, que arriba a l’aprovat molt justet.

Altres aspectes que han estat valorats de forma més crítica per part de les persones enquestades han estat la neteja viària i també l’enllumenat públic. En canvi, han rebut una valoració més temperada per part de les persones enquestades dos punts tan estel·lars com polèmics, parlam de la ZPR i el Pla General, que han estat rebuts amb tebior.

Finalment, cal destacar també la satisfacció de les persones enquestades amb la Vila del Llibre, tot i que cal recordar que és una activitat que ha estat organitzada juntament amb el Consell de Mallorca, que és qui l’ha finançada majoritàriament.

Back To Top
Search