skip to Main Content

El tast de vi de la DO Pla i Llevant repeteix al Parc Municipal

Vi, poesia i tapes i el curs de tast, entre alguns dels actes que completen una nova Setmana Cultural del Vi durant les Fires i Festes

Després de l’èxit de l’any passat amb el canvi d’ubicació del Claustre (per les obres que s’hi feien) al Parc Municipal, enguany el XVI Tast de vi de Pla i Llevant repetirà ubicació al Parc. Serà dia 1 de juny a partir de les 18:00 i hi prendran part deu cellers de la Denominació d’Origen Pla i Llevant. Aquesta va ser una de les informacions que varen transcendir a la roda de premsa que la Confraria de Tastavins, organitzadora de la Setmana Cultural del Vi, lligada a les Fires i Festes, va oferir dimarts passat. A l’acte de presentació del programa hi acudiren també el president de la Confraria, Miquel Gelabert; Josep Lluís Aguiló, en representació d’Hiper Manacor, que aporta a la vetlada de tast una parada amb menjar, i Antoni Sureda, en representació de l’Ajuntament de Manacor. També hi intervingué Antoni Bennàssar, president de la DO Pla i Llevant.

Entre altres actes destacats de la Setmana del Vi, hi ha la vetlada de vi, poesia i tapes, que enguany canvia d’ubicació i se celebrarà al Claustre, concretament dia 5 de juny a partir de les 20:15, i que comptarà amb la participació dels rapsodes Agnès Vanrell i Miquel Mestre i Andreu Riera al piano i Josep Francesc Palou a la flauta.

El curs de tast serà dia 4 de juny, a partir de les 20:30h al Molí dels Tastavins, a Fartàritx, i serà conduït per l’enòloga Pilar Oliver, del celler Miquel Oliver de Petra.

Back To Top
Search