Skip to content

El Teatre de Manacor ja ha llançat la campanya per a la segona part de la Temporada Gran

Les entrades es varen posar a la venda per internet el 17 de gener. A taquilla, l’endemà ja també es podien adquirir.

El Teatre i l’Auditori de Manacor continuen amb la seva programació ara amb l’adveniment de la segona part de la temporada gran. Així, des del Teatre ja s’ha fet públic que a partir de set espectacles diferents, comptant-hi tant les representacions teatrals com també els concerts de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, els abonaments tendran un cost de 12 euros l’entrada.

Les entrades d’aquests espectacles ja es poden adquirir per internet des del passat 17 de gener, dia de Sant Antoni, a les 10h.

L’endemà, dia 18, i a partir de la mateixa hora, va començar la venda d’entrades també a taquilla.

Entrer els espectacles remarcables d’aquesta segona part de la Temporada Gran hi ha els concerts de l’Orquestra Simfònica, el 20 de gener (amb Marco Mezquida Trio) i dirigida per Pablo Mielgo; i el 3 de febrer, dirigida per Leopold Hager, i amb programació mozartiana.

Una llum tímida, l’11 de febrer, amb Júlia Jové i África Alonso, i nominada als premis Butaca com a millor musical, serà el primer dels espectacles teatrals d’abonament. També destaquen en la programació “La trena”, dirigida per Clara Segura i amb quatre actrius de primera línia al repartiment, la mateixa Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina. La representació de la història escrita per Laetitia Colombani serà 4 i 5 de març.

“Reis del món”, l’adaptació de Toni Gomila de la novel·la de Sebastià Alzamora sobre Joan March i Joan Mascaró, arribarà a l’Auditori dia 1 d’abril.

També els mesos d’abril i maig podrem veure Núria Espert, amb “La Isla del aire”; i Josep Maria Pou amb “El pare”. No s’hi val a badar, si hom vol veure bon teatre a Manacor.

Els horaris de taquilla es poden consultar a la web del Teatre de Manacor: www.teatredemanacor.cat

Back To Top
Search