Skip to content

El teatre ple per a informar sobre el procés d’escolarització als pares i mares

Els agents implicats en l’escolarització dels infants del segon cicle d’educació infantil varen convocar a les famílies per a informar-los sobre “les novetats de l’oferta educativa, les passes que han de fer per demanar plaça i per matricular els fills i també per informar-se de les jornades de portes obertes en què els pares poden visitar els centres que han triat per als seus fills”.

En aquest acte es va informar a les famílies, per part de l’inspector de la zona, Josep Gomila, que l’oferta educativa per a segon cicle d’infantil són quinze aules de tres anys a les famílies residents Manacor, quatre a les que viuen a Porto Cristo, una a les de Son Macià i Cales de Mallorca i una altra a les de s’Illot i Cala Morlanda. A més sa Torre oferirà una aula de tres anys, i no dues com feia fins ara, perquè a partir d’aquest moment el centre es converteix en una escola a on hi ha un grup per curs, fins a sisè de primària, però per contrarestar aquest tancament s’obriran dues aules noves al Simó Ballester. Amb tot això, la Conselleria no vol que les aules tenguin més de 25 alumnes.

Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament s’ha dissenyat un calendari de portes obertes als centres implicats per facilitar als pares l’elecció del centre per als seus fills. Així els pares i mares, dia 25 d’abril, podran visitar sa Graduada, a les 16 h, i el CEIP Molí den Xema, a les 18 h. Dia 26 és el torn de del Simó Ballester, a les 16 h; dia 27 d’abril obriran les portes Sant Vicenç de Paül, a les 12.30h; ses Comes, a les 14 h; i Sa Torre, a les 18 h. Dia 28 d’abril les famílies podran visitar les aules provisionals del CEIP Mestre Garau situades a l’IES Manacor. Dia 4 de maig obriran les portes les escoles de Sant Francesc d’Assis, a les 15.30; el CEIP Talaiot de s’Illot, a les 16 h; i l’escola Puresa de Maria, a les 19h. I finalment, dia 5 de maig, a les 15.30, els pares i mares podran visitar la Salle.

Després de les jornades de portes obertes, a partir del del 9 de maig i fins el 20 els pares podran sol·licitar una plaça als centres desitjats i en haver-la obtinguda des del 22 al 26 de juny hauran de matricular els seus fills. Pel Cap d’escolarització de la Conselleria, Lluís Vidaña, “és important respectar els terminis i posar més d’una opció de matrícula perquè quan només es tria una escola i l’alumne no hi pot accedir, en el procés d’admissió quedarà darrera tots els que n’han triat dues o més”.

Back To Top
Search