Skip to content

El triatleta Guillem Tomeu Vadell representarà Manacor en el campionat mundial Iron Man 70.3 d’Austràlia

 L’atleta manacorí Guillem Tomeu Vadell ja ho té tot a punt per partir cap al campionat mundial Iron Man 70’3, que se celebrarà a la ciutat australiana de Mooloolaba, a Queensland. Vadell ha destacat en el triatló de mitja distancia “que recorre 70’3 milles o 113 quilòmetres, que és el mateix”, explica el triatleta. Però la seva història és la d’un jove que passa gust de córrer, de nedar i de fer bicicleta i “arrel d’una aposta amb un company em vaig inscriure en una prova classificatòria pel mundial d’Austràlia”, explica Guillem Tomeu Vadell.

La prova classificatòria es va disputar a Alcudia, “i tot i que va ser un dia plujós i no es donaren les millors condicions per a la carrera vaig poder ser el primer en arribar a la meta”, explica l’atleta poques hores abans de partir cap a Austràlia. Però la victòria de Guillem Tomeu  a Alcúdia no va ser fruit de la casualitat. I és que des de fa alguns anys Guillem Tomeu Vadell forma part del Club Triatló Manacor i també s’entrena a les ordres del ciclista professional i medallista olímpic Antoni Tauler. “El somni de qualsevol triatleta és participar en un campionat d’aquestes característiques, estic il·lusionat i he fet molta feina per arribar ben preparat a Austràlia”, explica.

“Des de l’Ajuntament de Manacor volem donar suport als triatletes manacorins que volen arribar lluny i crec que la nostra feina ha de ser la d’intentar donar a conèixer una mica més aquest esport i també les persones que com tu feis créixer l’afició i la pràctica de l’esport en general”, comentà durant la trobada amb el triatleta el delegat municipal d’Esports, Miquel Perelló. “En nom de l’Ajuntament volem desitjar-te tota la sort i la força del món en el campionat, estic segur que en tornar podrem celebrar la teva participació”, afegí Miquel Perelló.

Guillem Tomeu Vadell partirà dilluns cap a Austràlia “gràcies a la col·laboració de moltes empreses i institucions de Manacor que han volgut que jo pogués assumir totes les despeses que implica una competició com aquesta”, explica ell mateix. I és que a més d’entrenar, l’atleta ha seguit “fent la meva feina i intentant trobar patrocinadors que fessin possible la meva participació al campionat mundial Iron Man de Mooloolaba”.

“Les darreres setmanes han estat decisives, hem combinat entrenaments duríssims amb alguns dies de descans que m’han permès augmentar la meva forma física, millorar el meu rendiment a l’aigua i encarar amb optimisme la cursa”, conclou l’atleta. De fet en arribar a Austràlia “m’espera un entrenador australià que ja està en coordinació amb Antoni Tauler per fer més fàcil l’adaptació i seguir entrenant per poder seguir millorant”, afegeix Guillem Tomeu Vadell abans d’agrair “ A l’Ajuntament i a tots els patrocinadors l’empenta que m’han donat”.

Back To Top
Search