skip to Main Content

Els clàxons col·lapsen els vespres manacorins

Al tancament d’aquesta edició, desenes de cotxes feien sonar una vegada més els seus clàxons en mostra de protesta per la situació de desemparament que manifesten sentir per l’actuació de les institucions arran del confinament perimetral a què es veu sotmesa durant tot aquest mes la ciutat de Manacor. La protesta ja era la segona, i després de voltar per les rondes va arribar al centre de la vila i el va col·lapsar.

Aquesta mesura de protesta no ha estat l’única i han estat una gran majoria de locals comercials i bars i restaurants els que han penjat un cartell amb el lema “Es traspassa Manacor al complet. Motiu: 15 dies més de confinament”. La campanya és visible i impactant. Més si es té en compte també que molts d’aquests locals romanen tancats, o amb reducció important d’horaris d’atenció al públic, ateses les restriccions imposades amb l’afegitó de quinze dies més al confinament perimetral de la ciutat manacorina.

L’Ajuntament afegeix vídeos a la seva campanya
Mentrestant, després de l’anunci de la injecció econòmica tant en vals de compra com també en subvencions directes als comerços, l’Ajuntament també ha llançat a les xarxes vídeos per promoure el comerç local. En un primer moment va ser l’actor Toni Gomila el qui convidava la gent de Manacor a comprar menjar per dur-se’n als bars i restaurants manacorins, mentre que aquesta setmana ha estat un grup d’infants el que ha protagonitzat un vídeo que convida a consumir en el comerç local. Amorós, però gairebé en to apocalíptic, el vídeo comença així: “Aquesta és una història d’amor, una història que volem que perduri. Hem d’estimar el que tenim més a prop, abans no desaparegui i plorem la seva pèrdua” i en la presentació a xarxes s’hi diu: “Valorem el COMERÇ DE PROXIMITAT, el del nostre municipi, el del nostre barri. Ara hi és, però sense l’ajuda de tothom no pot subsistir.”

Back To Top
Search