Skip to content

Els col·lectius feministes de Manacor preparen actes pel 25N, dia per l’eliminació de la violència contra les dones

El Col·lectiu de Dones de Llevant i l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor preparen dos actes per commemorar el dia 25 de novembre, dia internacional per l’eliminació de les violències contra les dones i denunciar així els gairebé 90 assassinats masclistes que s’han succeït enguany a l’estat espanyol.
Per una costat, l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor s’encarrega de dur a terme la quarta marxa de torxes, que es farà el dijous dia 22 a les 19 hores. Com cada any, consistirà en una marxa silenciosa, amb una lectura de manifest per reivindicar tots els diferents tipus de violències que les dones pateixen cada dia. Com a novetat, enguany la marxa de torxes partirà des del Claustre.
D’altra banda, el col·lectiu de Dones de Llevant durà a terme la seva tradicional concentració a Sa Bassa, que es farà el diumenge 25 de novembre a les 18 hores del capvespre. Aquest acte comptarà amb una performance de l’artista Maria Huergas així com unamb la participació d’alumnat dels tres instituts de Manacor i actuacions de dansa i cant.

Back To Top
Search