Skip to content

“Corre pel Llevant” recapta 1.637 euros

Jornada solidària per recaptar fons pels damnificats del Llevant

Dissabte dia 10 de novembre es va dur a terme a la pista d’atletisme de Manacor una jornada solidària per recaptar fons pels damnificats de les inundacions del passat mes d’octubre.
Aquesta jornada, que va ser iniciativa personal de Miquel Leon, va poder tirar endavant gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor, el Club Atletisme Porreres, el CA Manacor i el CA Total Team. La proposta consistia en fer el màxim número de voltes a la pista en deu minuts; i, per cada volta, abonar 2 euros com a donatiu. Fins a 165 persones s’animaren a participar; i feren en total 641 voltes, que es traduïren en 1.637 euros, que ja han estat ingressats al compte pels afectats de les inundacions.
Diu Leon: “Va venir tota casta de gent, des de persones de 81 anys, nins que feien les primeres passes, famílies, gent que venia sola per col·laborar, veïns de Manacor, però també gent d’Inca o fins i tot d’Esporles, atletes de la majoria de clubs de Mallorca, col·lectius complets, com un grup del Cos Nacional de Policia, etc.” Es mostra molt satisfet de la resposta de la gent: “Ha estat una jornada molt gratificant, ja que el poble de Mallorca ha demostrat que amb una simple idea i la col·laboració de tots, podem arribar a fer grans coses pels nostres semblants. Vull donar les gràcies a tots els que ajudaren a fer-ho possible.”

Back To Top
Search