Skip to content

Els escolars del municipi fan panades a la plaça de les Verdures

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor i les padrines i padrins voluntaris han organitzat tallers de fer panades per acostar aquesta tradició als nins i nines que cursen tercer de primària al municipi. Durant aquesta setmana està previst que més de 360 escolars acudeixin als tallers que es duran a terme fins divendres a la plaça de ses Verdures, a partir de les 9.30 h i fins devers les 11 h.

“Molts infants ja no vinculen les panades a la cuina típica d’aquestes dates i el que volem és acostar-los la nostra tradició gastronòmica gràcies als que en guarden l’essència, que són les padrines i padrins que ens vénen a fer de voluntaris”, expliquen des del Departament d’Educació.

“Educar també és sortir al carrer, aprendre de la saviesa dels majors i poder tocar les coses amb les mans i amb dret a equivocar-se”, comenta la regidora d’Educació, Catalina Riera. “Aquests són els ingredients d’aquest taller de panades que, d’acord amb la filosofia que defensam des de l’Ajuntament, incentiva que els infants i els més grans puguin aprendre diferents coses als carrers i en àmbits que no són estrictament escolars”, afegeix Riera. Des del consistori insisteixen que el taller “també és una manera d’animar l’entorn de la plaça de ses Verdures, que cada dia d’aquesta setmana cobra vida amb la presència dels escolars”, expliquen des del Departament d’Educació.

Back To Top
Search