skip to Main Content

“Em fa il·lusió ser cap de llista si no em desengan els pròxims anys però això depèn de molts factors”

Jaume Mut (Manacor, 1985) és llicenciat en art dramàtic per l’ESADIB, actor professional, futbolista a Tercera Divisió i president del Pi manacorí. Parlam amb ell sobre la seva primera etapa com a regidor a l’oposició.

Quines són les primeres impressions com a regidor?
És vera que només fa dos mesos però de moment són molt positives. El que manco m’agrada de la política és el fet que es miri més pels interessos de partit que els interessos del poble. L’objectiu ha de ser millorar el poble i si un altre partit fa una acció que és positiva, per què s’hi ha de votar en contra?

Quina relació has establert amb el nou equip de govern?
Per part meva hi ha bona relació i crec que per l’equip de govern també. Tenc la sort que ja coneixia a moltes de les persones que hi són. El meu objectiu és dur-me bé amb tothom i poder dir amb llibertat tot allò que no m’agrada, sense disputes.

Diries què és més teatre o futbol, la política?
Molt més teatre perquè veus que molts fan el paper i has de tenir una compostura quan fas feina. També hi ha una part de futbol, que és la de passar-se les pilotes.

Com encares els quatre anys a l’oposició?
Continuar aprenent i prenent decisions amb llibertat. Des de l’oposició intentarem que es facin el màxim d’accions que estaven al nostre programa i moltes d’elles coincideixen amb les d’altres partits.

I la relació amb la resta de partits de l’oposició?
Exactament la mateixa que amb l’equip de govern. Fa falta diàleg i trobar consensos perquè el poble no quedi aturat.

El Pi ha baixat de 5 a 3 regidors. Com ho expliques tu?
És complicat, no depèn d’un sol factor i ho hem analitzat molt. Personalment encara no he trobat la clau. Es pot atribuir a la moció de censura, al fet que hem estat governant i hem invertit manco temps a la campanya, que el Pi no té una gran maquinària darrera… El que no veig és que sigui un càstig, crec que no hem visibilitzat la feina feta.

Plantejau algun tipus de renovació dins del partit?
Crec que la renovació és necessària, inclús quan les coses van bé perquè si no quedes estancat. Hi haurà d’haver renovació però encara fer-ho ara seria prendre decisions precipitades.

Tu et veus com a cap de llista?
Ja veurem, no em faria por però és molt prest per parlar-ne i tampoc és l’objectiu principal. Ara per ara el que vull és aprendre i xopar-me. Sincerament, fa dos anys no em veia com a president del Pi i aquí estic. Em fa il·lusió ser cap de llista si no em desengan els pròxims anys però això depèn de molts factors, sobretot de què la gent del partit em vegi capacitat i confiï en jo.

Back To Top
Search