skip to Main Content

Enric Aguiló, amb 12 peces capturades i 13.890 punts, s’endú la victòria a la XL Diada Social del Club Perlas Manacor

12 peces, la major de les quals va ser un fabulós espet de 1.185, reportaren a Enric Aguiló Pintado un total de 13.890 punts que li varen ser suficients per alçar-se victoriós a la quarantena edició de la Diada Social del Club Perlas Manacor. Després d’una intensa jornada de pesca submarina, la cinquantena de participants s’aplegà al Col·legi de La Salle. Allà, i just abans de dinar, va tenir lloc l’espectacular pesada del peix.

Amb els resultats processats, participants, amics i familiars posaren peu davall taula per degustar el clàssic arròs brut i porcella a càrrec de Pep Català, fill de nissaga cuinera.

Amb els cafès a la taula, i després d’intensos i emocionants moments preparatoris liderats per l’incombustible Rafel Muntaner, que ho comandà tot des de la taula on es repartien els diplomes a cadascun dels participants, tengué lloc el lliurament de premis. Enric Aguiló, Joan Campins i Miquel Àngel Baqué ocuparen les posicions de podi, secundats per Toni Terrasa i Antoni Martorell.

La peça major de la pescada va ser una saboga de 2.385 grams. Més de dos quilos de peix que va pescar Toni Truyol Henares.

L’acte de lliurament de premis va servir també per agrair als patrocinadors la seva participació desinteressada. I hi hagué agraïments també per al cuiner, per a “les nines” que serviren el dinar, per als organitzadors fidels d’aquests quaranta anys d’història, per al president del club, Joan Moyà, i per a totes les persones en general que col·laboren i han col·laborat amb la secció d’activitats subaquàtiques del Club Perles Manacor.

El peix pescat quedà per al menjador de la cuina de La Salle, que es cuida, també, de preparar el menú per als usuaris d’Aproscom, que de ben segur faran un llepadits de qualque arròs de peix ben gustós.

Back To Top
Search