skip to Main Content

“Ens han pres un bocí d’identitat”

Indignació a AIPC per la supressió de la pàgina web Portocristo.org i per la presentació del projecte de remodelació de la primera línia sense informar-ne la junta de districte

“Davant els darrers fets ocorreguts aquests dies”… Així s’encetava la nota de convocatòria de roda de premsa d’AIPC que ha tengut aquesta setmana.

Els fets, bàsicament han estats dos. El primer, la desaparició de la web Portocristo.org, i el segon, la presentació del projecte de remodelació de la primera línia de Porto Cristo sense informar-ne la junta de districte.

En paraules d’Antònia Llodrà, regidora d’AIPC, “diumenge vespre vàrem veure que ens havien llevat la pàgina Portocristo.org, que feia deu o dotze anys que funcionava, i que contenia informació diferent de la que es podia trobar a Visitmanacor”. Segons explica Llodrà, “la pàgina contenia informació d’actes que tenen lloc a Porto Cristo i també telèfons que podien ser d’utilitat”.

En veure la situació, diu la regidora, “telefonàrem a Miquel Oliver, que ens reconegué que no en sabia res”. Després, diu Llodrà, “vàrem saber que Carles Grimalt havia donat ordre de buidar de contingut la pàgina que va desaparèixer”. Per Antònia Llodrà, “la ràbia de tot això és que et lleven un bocí d’identitat. Ara hi ha l’apartat de Porto Cristo a la pàgina de Visitmanacor, però no té res a veure amb la pàgina que teníem.

“Sabem que tu no ets així”
“Telefonàrem al batle”, continuà Llodrà, “i li diguérem: ‘Sabem que tu no ets així’, però és que aquestes són les coses que tenen importància per a nosaltres”.

D’altra banda, dimarts es va presentar el projecte de remodelació de primera línia de Porto Cristo, just el dia que s’acabava el termini de presentació dels projectes de la subvenció de les estades turístiques. 500.000 euros toquen a Porto Cristo. “Potser el projecte està molt bé i ens encanta, però ho criticam perquè ni tan sols ha passat per junta de districte.

Llodrà explicà que “el batle en tot moment ens ha donat la raó, i no podem dir que Miquel Oliver, Sebastià Llodrà i Joan Gaià no ens hagin telefonat en tot moment, però els altres es pengen i arriben a passar per damunt el batle i tot”.

La benzina
També, de forma més tangencial, va sortir la qüestió del cobrament de la benzina per part de Sebastià Nadal, delegat de la zona costanera. Per a Llodrà, “estàs al servei del poble i no ho has de cobrar, i més si fas un codi ètic que diu que no cobraràs dietes”. La regidora ha fet comptes i, segons explica, entre els dotze anys que han estat delegats de Porto Cristo entre Jaume Brunet i Joan Gomila, “haurien deixat de cobrar 27.000 euros”.

Grimalt: “Es tracta d’una remodelació”
El delegat de Comunicació de l’Ajuntament, Carles Grimalt, per part seva, recalcà que “no es tracta que la pàgina hagi desaparegut, sinó que s’hi fan canvis”. A més, aclarí també que s’han traslladat els contingut referents a Porto Cristo a la pàgina Visitmanacor.

Back To Top
Search