Skip to content

“Ens presentam per guanyar les pròximes eleccions, i per fer-ho també hem de guanyar a Porto Cristo”

La coalició de MÉS-Esquerra va celebrar el cap de setmana passat el tradicional sopar d’estiu a Porto Cristo. Una quarantena de militants i simpatitzants acompanyaren els regidors del grup municipal en el sopar. A més, també hi era present Pep Barrull, que va ser delegat del batle a la vila costanera durant els dies que Miquel Oliver va ser batle de Manacor.

P1250949En el seu discurs, Miquel Oliver es mostrà ambiciós i amb ganes d’optar novament a la victòria electoral que ja obtingueren als passats comicis locals. “Però qualsevol victòria”, recalcà, “passa també per guanyar les eleccions a Porto Cristo”. Oliver es va mostrar obert a bastir fórmules que permetin als votants progressistes trobar un espai de vot on se sentin còmodes. L’exbatle també es referí al fet curiós que membres mateixos de l’equip de govern (en referència a AIPC) hagin presentat al·legacions al Pla General que ells mateixos han duit a aprovació.

En el mateix sentit s’expressà Pep Barrull, que recordà que hi ha molta gent descontenta de la política de pactes d’AIPC i que necessiten una alternativa de vot. En qualsevol cas, el director de l’IES Porto Cristo s’autodescartà per liderar aquesta opció electoral, però sí que apuntà als nombrosos joves portenys que acudiren al sopar com a valors per configurar una opció participativa i alternativa. Barrull destacà també que l’explicació del Pla General pot ser un primer punt de partida per obrir aquest procés participatiu.

Back To Top
Search