skip to Main Content

“Era una il·lusió de feia molts d’anys”

El CE Manacor presenta Jaume Mut com a nou entrenador del primer equip amb un contracte per a dos anys. Mut, un històric del futbol balear, tendrà com a segon entrenador David García, i Xavi Moreno, Pere Fernández, i Jaume Febrer a l’apartat físic. Ismael Sáez continuarà com a delegat.

“Estic alabat de la plantilla que hem format. Hi ha quinze jugadors de Manacor, i set o vuit amb prestigi dins la Tercera Divisió i amb experiència, fins i tot, en categories superiors. Aspiram a quedar entre els quatre i els sis primers”. Així d’ambiciós i content es mostrava Jaume Mut el dia de la seva presentació com a nou entrenador del CE Manacor a la seu de ConnectaBalear, patrocinador del primer equip de futbol.

No era una sorpresa el fitxatge de Mut, que fitxa per dos anys, atès que durant tot l’estiu s’havia parlat de la seva possible incorporació, que no s’havia pogut fer oficial per la lleialtat de Mut amb el seu anterior equip, el Felanitx.

Mut explicà que arriba “a un dels clubs més històrics del futbol balear, i venir era una il·lusió de feia molts d’anys, de fet, d’ençà que me’n vaig anar sempre havia pensat de tornar”. L’entrenador manacorí afegí, a més, que compta “amb el millor cos tècnic de la Tercera Divisió, i estic convençut que pocs equips professionals tenen una gent tant preparada fent feina com la que tenim nosaltres”.

A banda de Mut com a entrenador formaran l’equip tècnic David García com a segon entrenador; Xavi Moreno com a cap de l’apartat físic; Pere Fernández com a responsable d’scouting i readaptació de lesions; Jaume Febrer com a encarregat del treball de força específica de l’equip; i Ismael Sáez, Nano, com a delegat.

Mut comentà també que la confecció de la plantilla ha estat consensuada totalment amb l’equip directiu, “cosa que m’ha sorprès perquè altres temporades he tengut dificultats en aquest sentit”. El nou entrenador del Manacor reconegué que “he tengut altres ofertes, i n’he valorades algunes de fora de Mallorca, però ha pesat més la meva il·lusió de venir a Manacor”.

Per part seva, el president del CE Manacor, Pere Mateu, explicà que el contracte és per a dos anys perquè “el feim coincidir amb la durada el mandat d’aquest equip directiu. No volem comprometre la feina d’un nou equip directiu amb un contracte més llarg”.

Mateu, a més, digué que la contractació de Mut “forma part d’un projecte perquè l’equip de Tercera pugui fer una passa més i pugui estar més a prop de les posicions de dalt”. El president del futbol manacorí destacà de Mut que “ell ja ha entrenat vuit temporades aquí, coneix els nostres jugadors, i així com volem una plantilla amb jugadors de Manacor també ens agrada que l’entrenador ho sigui”.

El segon entrenador, David Garcia, explicà que “no és una passa enrere passar a ser segon entrenador, al contrari, és una passa endavant, perquè podré aprendre molt al costat de Jaume Mut.

Back To Top
Search