skip to Main Content

Es publica el llibre que explica la recuperació de l’arxiu del jutjat de pau de Sant Llorenç després de la torrentada

La presentació tendrà lloc el pròxim 25 d’abril a l’Espai 36 i comptarà amb la presència d’Isabel Moll, Montse Furment i Dolors Medrano

La torrentada esdevinguda el passat 9 d’octubre al municipi de Sant Llorenç des Cardassar va posar en greu perill la documentació del Jutjat de Pau de Sant Llorenç. Per això, des de l’Ajuntament, es van posar en marxa diverses línies d’actuació per intentar recuperar l’arxiu i apaivagar al màxim possible els danys soferts. Les persones encarregades de dur a terme les tasques de recuperació han estat Maria Massanet i Gori Rexach, arxivers de Capdepera; Sebastià Riutort, arxiver de Muro; Beatriu Zamorano, arxivera de Campos; i Catalina Ferrer i Núria Llull, de l’Ajuntament llorencí.

El resultat d’aquesta tasca ingent es presentarà en forma de llibre i exposició a l’Espai 36 el pròxim 25 d’abril i, a banda de les persones que hi han fet feina, també comptarà amb la presència d’Isabel Moll, Montse Furment i Dolors Medrano.

Aquest important esdeveniment s’inclou dintre dels actes programats per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a la III Diada Salvador Galmés.

Back To Top
Search