skip to Main Content

“Escorpio” i “Come Animal!” a Manacor, la nova proposta musical de nohihatemps

Després de l’èxit del darrer concert amb “Go Cactus”, nohihatemps aposta de nou per dos grups mallorquins que tocaran a Can Lliro el dia 29 de novembre a partir de les 20 h. Encara hi ha entrades disponibles i es poden comprar anticipadament a través de les xarxes socials o físicament.
La promotora manacorina nohihatemps torna amb la seva particular proposta musical. Aquest cop, es tracta de les bandes mallorquines “Escorpio” i “Come Animal!”, que duran el seu post punk rock i el garage-rock a l’escenari manacorí.
El responsable de nohihatemps, Sus Mateu, explica que són dos grups que feia molt de temps que volia dur però “no hi havia hagut manera de coincidir fins ara”. “Es tracta de dos grups que crec que són bastant desconeguts al Llevant mallorquí però que crec que sorprendran positivament i cridaran l’atenció perquè tenen una gran qualitat musical, transmeten molt i venen amb una proposta molt divertida” explica Mateu.
Així mateix, Mateu explica que ho organitza conjuntament amb Can Lliro perquè “ara mateix és l’únic lloc adequat i amb un aforament suficient on es pugui fer un concert d’aquestes característiques” i aprofita per reclamar un espai públic habilitat per aquest tipus d’esdeveniments: “Tant de bo hi hagués algun espai públic en condicions” es lamenta el promotor.
D’altra banda, Mateu destaca que “sempre li agrada donar un to personal als cartells” i en aquest concert no ha estat manco. Aquest cop ha estat la mà de l’artista Lluïsa Febrer, amb qui ja havia col·laborat d’altres vegades, l’encarregada de confeccionar-lo.
L’esdeveniment es farà el 29 de novembre a partir de les 20 h i les entrades ja es poden comprar de manera anticipada a Can Lliro i a través de les xarxes socials de Nohihatemps.

Back To Top
Search