Skip to content

Experimenta 2017, una proposta de l’IES Manacor per disfrutar de la ciència

L’IES Manacor ja ho té tot a punt per l’Experimenta 2017, que es celebra enguany per onzè any consecutiu al nostre municipi. Des d’avui 21 de febrer i fins dia 24, l’institut d’educació secundària es convertirà en un centre d’experimentació, on es viurà la ciència d’una manera molt especial.

Alumnes d’ESO i de batxillerat es transformaran en professors, per explicar i realitzar una sèrie d’experiments científics que prèviament han treballat als laboratoris en les assignatures de Física i Química, Biologia i Geologia i Matemàtiques. Sota la supervisió del professorat duran a terme un conjunt de pràctiques de laboratori interessants, curioses i sorprenents, que ajuden a comprendre millor la realitat que ens envolta.
Aquesta fira de ciència que l’IES Manacor duu endavant any darrera any és pionera a la nostra comarca, la més visitada i la que té major participació. Tots els alumnes del centre, l’alumnat de diferents escoles de primària i de secundària de Manacor, Son Macià, Vilafranca, Sant Joan, Artà i Son Ferriol, els familiars i amics dels alumnes i el públic en general, tendran l’oportunitat de disfrutar de la ciència d’una manera diferent i divertida.
Alumnes des de cinquè de primària fins segon de batxillerat i cicles formatius visitaran l’Experimenta els dies 21, 22 i 23 de febrer, durant l’horari lectiu. El dimecres dia 22, de les 18 h a les 20 h, l’institut estarà obert per tal de rebre la visita del públic en general, en una jornada de portes obertes.

Back To Top
Search