Skip to content

Arriben les festes de Nadal a Manacor

Com cada any, les festes de Nadal arriben a Manacor amb l’encesa de la lluminària i el concert que ofereix la Banda de Música de Manacor. La protagonista de l’encesa de llums d’enguany, que tendrà lloc avui a sa Bassa a les 19.30 h, serà la jove gimnasta Maria Vives.

Entre les novetats que s’inclouen en el programa d’enguany es pot destacar la nova festa de Cap d’Any, que se celebrarà als peus del campanar i comptarà amb música i una petita gala per donar la benvinguda al 2016. En aquesta gala es projectaran les fotos que els manacorins i manacorines hagin compartit a les xarxes socials felicitant el Nadal i utilitzant l’etiqueta #nadaldecor.

Pel que fa a altres actes, cal destacar la sortida dels Reis des de la torre de ses Puntes de Manacor. Un espectacle de dansa i la il·luminació que donarà la benvinguda a Ses Magestats en la seva arribada a Manacor.

Des de l’Ajuntament han agraït “l’esforç de totes les persones i entitats que participen i que fan possible aquestes festes, des dels voluntaris fins a les empreses i particulars que han programat actes dins i fora de programa”, destacà el delegat de Festes, Mateu Juan.

Podeu consultar el programa de festes a la web de l’Ajuntament de Manacor.

Back To Top
Search