Skip to content

Finalitza la sisena edició del Campus Rock Manacor

L’Escola de Música i Dansa de Manacor ha acollit per sisè any consecutiu el Campus Rock, un cap de setmana intensiu en què músics professionals i joves amb ganes de desenvolupar el seu talent musical conviuen preparant un repertori de grans èxits del rock i algunes cançons escrites pels participants.

Aquest any, han estat 23 joves músics que han pres part del VI Campus Rock. El repte musical començà el divendres capvespre. Després d’algunes proves per comprovar el nivell de cadascú, els professors Jimmy Piñol (Lax’n’Busto), Toni Xuclà (La Banda Impossible), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua) i la cantant Nuna dividiren els participants en diferents formacions de rock. Així, els cantants, els guitarristes, els baixos, els bateries, les flautes i els saxòfons començaren a treballar en diferents grups un repertori de grans clàssics del rock. Dire Straits, Guns N’Roses, Queen o Janis Joplin sonaren amb força i en diferents estils durant els assajos que se succeïren durant tot el cap de setmana a l’Escola de Música i Dansa de Manacor.

A més d’estudiar els grans èxits del rock, els joves músics del Campus Rock també han gaudit de l’oportunitat de donar a conèixer les seves cançons pròpies. De totes les propostes presentades el diumenge dematí, tres foren seleccionades per incloure en el repertori del concert del vespre. Un concert que va començar a les 18.30h i que va demostrar que el talent dels joves músics és immens i que la seva capacitat d’aprenentatge és digna de pujar a qualsevol escenari.

Back To Top
Search