Skip to content

Foc i Fum treu una publicació en paper on dóna consells per sobreviure al turisme de masses

La publicació digital satírica presentarà la seva guia de supervivència avui a l’Ateneu Lo Tort i el 25 de juliol a l’Ateneu l’Elèctrica de Palma. 

“Sobreviu!” és la nova guia del mitjà digital satíric Foc i Fum que en pocs dies es posarà a la venda i que es presenta amb l’objectiu de sobreviure a un turisme massiu que, a hores d’ara, ja envaeix tots els racons de la nostra illa. A través de les pàgines que conformen la revista s’hi poden trobar diversos consells per sobreviure al turisme com per exemple usar una fona o altres armes que no facin renou o posar-se a dieta per tal de poder fugir aviat. També s’hi pot trobar un mapa per descobrir els llocs a evitar i conèixer els grups de resistència armada, les malalties més perilloses que es poden contreure si entres en contacte amb els turistes, una entrevista amb un les tipologies de guiris més perillosos o les millors praxis turismofòbiques per fer front a possibles atacs.
Des de Foc i Fum expliquen que, bàsicament, es tracta de donar les eines necessàries per passar l’estiu i fer front a la invasió guiri d’aquest estiu.

Una de les pàgines de la publicació “Sobreviu!”

“Sobreviu!” és la segona publicació en paper que confecciona l’equip de Foc i Fum, després que l’any passat presentassin la “Mallorca Guide”, una guia que precisament el que volia era fomentar el turisme i incrementar el benestar dels nostres visitants. Per aquest motiu, l’any passat la guia estava escrita en català i en anglès però enguany “la situació ha canviat dràsticament: volíem fomentar el turisme i ens hem topat amb una invasió zombi” expliquen des de Foc i Fum. Sempre en clau d’humor però sense oblidar la crítica i la reivindicació, Foc i Fum presentarà la seva nova publicació el dia 19 de juliol a les 20 h a l’Ateneu Lo Tort de Manacor i dia 25 de juliol a la mateixa hora, a l’Ateneu l’Elèctrica de Palma i no descarten fer més presentacions a altres pobles que puguin estar interessats. L’any passat comptaren amb col·lectius com el GOB o Terraferida per formar part de l’espectacle i enguany tot apunta que comptaran amb el testimoni d’algun supervivent del turisme que explicar la seva experiència i donarà consells al públic assistent. També hi haurà els testimonis de persones famoses i comptaran amb una estrella internacional del balconing. Les presentacions sempre comptaran amb l’actuació de l’irreverent OdiZeus, el desllenguat insultautor de Foc i Fum.

Back To Top
Search