skip to Main Content

Gabriel Rufián dugué dissabte passat a Manacor la solidaritat amb els presos polítics

Amb mitja hora de retard sobre l’horari anunciat perquè l’avió que els duia d’Eivissa havia duit dues hores de demora, Gabriel Rufián arribà a Manacor acompanyat del periodista Sergi Sol, del president d’Esquerra Republicana a Mallorca i glosador Mateu Xurí i dels amics d’Oriol Junqueras: Domingo Alfonso, Maxi Calero i Pep Picas per presentar el llibre Contes des de la presó de l’esmentat Junqueras.
La sala Sacma reuní més de cent cinquanta persones a una presentació que ja s’anunciava a com “molt més que una presentació d’un llibre”. I aixó va ser: música, glosa i parlaments emotius i alhora reivindicatius de la feina i situació dels líders polítics empresonats i exiliats i molt especialment d’Oriol Junqueras, l’autor d’aquest llibre de contes adreçats als seus fills Lluc i Joana.
A l’acte, organitzat per Esquerra Republicana, s’hi pogué veure el batle Miquel Oliver acompanyat de tots els regidors de MÉS-Esquerra com també altres personalitats del món polític més vinculades al PI o al PSOE que no als organitzadors.

Back To Top
Search