skip to Main Content

Guilem Mateos reformarà l’hotel de Messi a s’Illot

El futbolista ha triat l’arquitecte manacorí per adaptar al seu gust l’hotel Fona, que ara durà l’afegitó de la marca MiM, la cadena hotelera de l’astre argentí

Ja ho anunciàvem fa algunes setmanes. El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha adquirit l’hotel Fona de s’Illot, a la zona llorencina de la localitat costanera. Com és sabut, el futbolista argentí és el propietari d’una cadena hotelera que ja compta amb establiments a Eivissa i Sitges.

La notícia d’aquesta setmana, però és en clau manacorina. L’arquitecte Guillem Mateos ha estat l’elegit pel futbolista per dur a terme la reforma de l’hotel, que no estaria acabada fins a la temporada vinent. Ara, mentrestant, l’hotel obrirà amb alguns petits canvis, mentre Mateos ultima el projecta de remodelació per a l’establiment. L’hotel mantendrà el nom, però ara hi durà l’afegitó de MiM, la marca de la petita cadena hotelera del millor futbolista del món.

Mateos, al capdavant de GMM Arquitectura, liderarà el projecte amb tot el seu equip al darrere, compost per Carles Pachón, Sebastià Gomila, Toni Toreo, Biel Fuster i Angela Ponzoa.

Cal felicitar-se, en aquest cas, que Messi hagi volgut aplicar allò tan conegut del “quilòmetre zero” i hagi triat un “producte de proximitat” per dur a terme aquesta obra.

Back To Top
Search