skip to Main Content

“Hem reduït l’espai de les paradetes a la meitat”

“Hem respectat totes les mesures posades des de Palma. Guardam entre 1,5 i 2 metres entre paradetes i deixam 6 metres de passadís. Hem hagut de reduir les parades de vuit metres a nome´s quatre per poder complir els requisits” qui parla així és la delegada Cristina Capó, regidora competent en Mercats, que confessa que amb tantes mides i mesures s’ha convertit en una “experta grafitera de pintar senyes en terra”.

Capó ha de tenir esment dels mercats periòdics, com ara el mercat dels dilluns a Manacor, el dels diumenges a Porto Cristo, el de segona mà a Manacor i a Porto Cristo, que ara ha tengut més èxit, tant per la necessitat de la gent, com també per la disponibilitat de temps a les cases per buidar de coses que no es necessiten”.

Capó dubta si hi haurà prou gent per reprendre el mercat estiuenc de s’Illot dels dijous horabaixa. El dels dijous dematí a Porto Cristo “sí que hi serà”.

Capó recorda que per al mercat dels dilluns demanaven “tot el perímetre tancat amb dues entrades i control de qui entra i surt. Això era impossible”.

El que sí ha estat possible ha estat mantenir el nombre de parades, encara que més petites. Enguany, a més, els mercaders, gràcies a la modificació de les ordenances fiscals, “han pagatnguany. Han pagat com si fos un any entre l’any passat i enguany”.

Back To Top
Search