skip to Main Content

“Hi vaig anar un dia, em va agradar, i ara vaig a veure tots els partits que puc”

Conta l’entrenador del Podes i Tales CV Manacor, Jaume Febrer, que una de les coses que l’ha sorprès positivament és la resposta del públic: “Vénen els seguidors de sempre, però també molta gent nova. Diria que hi ha gent que era a Na Capellera per veure el futbol, ha guaitat a la pista de voleibol, i ara ve sempre a veure tots els partits”.
Joan Toni Sunyer és un d’aquests aficionats que ha s’ha enganxat als partits aquest any: “Som amic d’en Jaume, l’entrenador, i ell sempre em deia: has de venir qualque dia a veure’ns jugar. Hi vaig anar, em va agradar, i ara vaig a tots els partits que puc.” A més, diu: “A la Copa Príncep vaig seguir el partit per internet.” Respecte les opcions de pujar: “No sé què faran, però els he vist jugar contra el Leganés, i li han guanyat dues vegades.”
Carme Alcaide, en canvi, fa gairebé vint anys que segueix el club: “Vaig començar perquè les meves filles jugaven a voleibol, llavors, però, quan elles ho deixaren, el meu home i jo ja hi estàvem enganxats i varem continuar com a seguidors del club.”

Aquesta temporada han anat a veure pràcticament tots els partits del primer equip. Carme està satisfeta dels resultats de la temporada i “de la feina de l’entrenador, en Jaume mereix no un 10, sinó un 20, per jo”
Així i tot, pensa que és difícil pujar: “Farien falta més patrocinadors, més suport de l’Ajuntament, seria un plantejament a fer pel club, però tant de bo…”

Back To Top
Search