skip to Main Content

“Si ningú no ajudàs els esports més minotaris, tot seria futbol”

[pullquote] Tomeu Català és el propietari Podes i Tales, patrocinador de l’equip
[/pullquote]

Tomeu Català és de Pòrtol. És el propietari de la SL Podes i Tales, societat que, com el propi nom indica, es dedica a les podes, les tales i el manteniment de jardineria,
Fa tres anys que patrocina l’equip. La seva vinculació al món del volei no és casual, ja que el seu fill és un dels jugadors de l’equip. Diu: “Primer vaig patrocinar l’equip del Portol, que era l’equip que va quedar després del Son Amar. Llavors el meu fill i altres jugadors del Pòrtol venguéren a jugar a Manacor, i així és com vàrem passar de ser contraris, a ser col·laboradors.”
Ha seguit com un aficionat més el transcurs de la lliga i igual que la majoria, se sent sorprès pels resultats: “No m’hagués imaginat mai això, era el primer any a aquesta categoria, i no feien res més que anar per amunt i per amunt. Ha estat una sorpresa molt grata.”
La seva aportació com a patrocinador és en les equipacions i “en tot allò que necessitin” també hi és, diu.
A banda de la propaganda que pugui significar per a ell la col·laboració amb el club, diu que ho fa per filosofia. Ho explica: “Aquests esports més minoritaris, com el voleibol, el bàsquet, i molts d’altres, necessiten que qualcú els ajudi… Si no, no podrien tirar endavant, i tot quedaria reduït al futbol.”
De cara a l’any vinent, la seva continuitat en el patrocini del Club Voleibol Manacor, depèn encara de molts de factors, però diu que: “en principi, la nostra intenció és seguir donant suport a l’equip”.

Back To Top
Search