skip to Main Content

La incorporació d’Antoni Sureda com a regidor suposarà canvis en algunes de les àrees de govern

El regidor Bernadí Bou (PP) ha anunciat avui a migdia en roda de premsa la seva renúncia com a regidor del govern i del ple municipal “per motius personals i professionals”. Ho ha fet acompanyat del batle Pedro Rosselló (PP), del seu substitut, Antoni Sureda, número 5 a les llistes del PP, i de pràcticament la totalitat dels membres de l’equip de govern.

La incorporació de Sureda implicarà la restructuració d’algunes àrees de govern, sense que hi hagi però canvis substancials. El veterà polític maciener tendrà dedicació parcial i assumirà les responsabilitats de Sanitat, Escorxador i Mercats i Fires, que fins ara estaven en mans de Bernadí Bou. Però també s’ocuparà de Cales de Mallorca, Cala Murada i s’Espinagar, de les qual s’ha fet càrrec Joan Gomila (AIPC) durant aquest primer any de gestió del pacte del PP, el Pi i AIPC-SyS. I finalment el batle li cedirà també Agricultura.

La delegada de Polítiques Socials, Maria Bel Bauzà, suma a la seva cartera les competències de Comerç, que fins ara gestionava Bernadí Bou. El regidor sortint només conservarà les tasques de representació a la Junta de Districte de Porto Cristo.

Durant la seva compareixença danvat els mitjans de comunicació, Bernadí Bou ha explicat els motius que l’han portat a renunciar. Bou ha dit que la seva no és una decisió precipitada i que fa sis mesos ja va plantejar la seva possible renúncia al batle. Els motius als quals s’ha referit són les dificultats per compaginar la seva activitat professional com a coordinador del centre de salut de Porto Cristo i la dedicació que implica la feina de regidor.

“M’en vaig amb la consciència tranquil·la. Durant aquest any he donat sempre la cara i he tirat endavant la feina del dia a dia”. Bernadí Bou ha qualificat l’experiència de “molt satisfactòria” i ha destacat la col·laboració i el suport que ha tengut en tot moment de la resta de companys de l’equip de govern. De Sureda ha dit que “segur que ho farà bé, perquè té molta experiència i hi podrà dedicar més temps que jo”.

La remodelació del govern es farà efectiva quan Antoni Sureda prengui possessió de l’acta de regidor, previsiblement durant el ple que se celebrarà a finals de novembre.

Back To Top
Search