Skip to content

“Instants”, de Jaume Tomàs, a la torre de ses Puntes

L’autor té un compte a Instagram amb més de 95.000 seguidors. A aquesta xarxa social és @j4um3

Més d’una vintena de fotografies de Jaume Tomàs s’exhibeixen per primera vegada en format paper. “Instants”, que es va inaugurar  dia 4 de novembre, a la torre de ses Puntes de Manacor constitueix la primera exposició de Jaume Tomàs, que és pianista de professió i un apassionat de la fotografia, que comparteix mitjançant l’Instagram i diferents xarxes socials a través de l’usuari @j4um3. “Sempre m’ha agradat la fotografia però poder compartir-les a les xarxes socials m’ha fet avançar en la recerca fotogràfica”, admet Jaume Tomàs, que també és un reconegut instagramer.
Jaume Tomàs, a més de fer fotos, dirigeix el Conservatori Municipal de Música de Manacor. “Crec que la fotografia i la música tenen en comú que són un llenguatge, serveixen per explicar coses i recentment amb un reconegut fotògraf comentàrem que mirar fotografies en un àlbum, en una exposició o en un compte d’Instagram és com llegir una partitura”, afegeix Tomàs.
Les fotografies, totes fetes a Mallorca, es podran veure a la torre de ses Puntes fins dia 17 de novembre, de dimarts a divendres de 18 h a 20 h. L’exposició “Instants” mostra algunes imatges en gran format i altres en format més petit agrupades en composicions.

Back To Top
Search