Skip to content

Jaume Adrover: “Pot ser un error històric”

Jaume Adrover, un dels portaveus de Terraferida, explica que revisant les al·legacions de MÉS-Esquerra, i també de Volem Manacor, tant la seva entitat com les altres que mostren la seva oposició al Pla General hi detectaren tres aspectes que els animaren. El primer, “generar més edificabilitat al centre, cosa que permetria rehabilitar-hi més habitatge; el segon, eliminar les pilotades urbanístiques de grans urbanitzables més enllà de les rondes; i la tercera, no construir més d’una planta a sòl rústic”.

Adrover, però, explica que ara “aquestes tres al·legacions, que compartim tots, i que demostren que es varen mirar bé el Pla General, quan arriba l’hora de governar no s’apliquen, en una renúncia inexplicable”. Adrover insisteix que “tota la gent que no cercam fer negoci els deim endavant”. Per Adrover, “aquesta reculada l’expliquen amb unes excuses que no acaben de convèncer. Jo no sé què ha passat, però podríem perdre una ocasió històrica fabulosa i irrepetible”.

Pel portaveu de Terraferida, “en tre l’aprovació provisional i la definitiva hi ha només sis mesos, i és mal de creure que en sis mesos es pugui fer la feina que no s’ha fet en quaranta anys. Si s’aprova sense tocar res, podria ser un error històric”.

Back To Top
Search